Het consult

Het maken van een afspraak kan telefonisch, per mail of whatsapp. Zodra er een afspraak is gemaakt mail ik je een intake formulier met het verzoek deze voorafgaand aan de afspraak in te vullen.
De duur van een kinesiologiebehandeling varieert van 60 tot 90 minuten en vindt gekleed plaats. Aangeraden wordt om makkelijk zittende kleding aan te trekken en liever geen grote sieraden te dragen tijdens de behandeling

De duur van het eerste consult is 90 minuten. Ik neem met jou het door jou ingevulde intake formulier door en bespreek uitgebreid je klacht of probleem. Middels deze anamnese en het intakeformulier verzamel ik de gegevens die relevant zijn. Tevens noteer ik de medische gegevens die van belang zijn. Op basis van de verzamelde informatie overleg ik met je om het plan van aanpak te bepalen. Het liefst werk ik tijdens een behandeling met een doel. Een door jou positief gesteld doel in het hier en nu, wat jij wilt bereiken. Als er een positief gesteld doel is gevormd ga ik over tot de behandeling die plaats vindt op de behandeltafel.

Met behulp van de spiertest onderzoek ik wat het lichaam te vertellen heeft in relatie tot het gestelde doel. Op deze wijze kan ik de blokkades opsporen die de klacht of het probleem heeft veroorzaakt.

Omdat ik werk volgens het educatief model zal ik de gevonden onbalansen op respectvolle en gelijkwaardige wijze met je bespreken met als doel het verkrijgen van inzichten en bewustwording in het ontstaan van de klacht of het probleem.

Vervolgens test ik opnieuw met behulp van de spiertest uit welke correctiemethode de blokkade zal verminderen of zelfs doen verdwijnen en jou lichaam zal aanzetten tot zelfhelend vermogen.

Zo is ieder consult een op maat gemaakte behandeling omdat het lichaam middels de spiertest aangeeft wat er op dat moment nodig is om de balans te herstellen.

Een kinesiologie behandeling is vooral bedoeld als aanvulling op de reguliere geneeswijze. Ik stel geen diagnose en schrijf geen medicijnen voor.

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan kun je me bellen, mailen of een whatsapp sturen, of via het contactformulier je vraag stellen. Ik reageer binnen een werkdag op je bericht.

Contactgegevens

Yvonne Exterkate

Begoniastraat 21

7555 BX Hengelo

0624694667

yvonne@kinesiovon.nl

 

 

Begoniastraat 21
7555 BX  Hengelo