Ik ben Yvonne Exterkate-Broeze

Graag stel ik me aan je voor.
Mijn naam is Yvonne, echtgenote, moeder en kinesioloog.
Al van jongs af aan heeft mijn interesse in de zorg gelegen. Na mijn middelbare school startte ik met de opleiding tot verpleegkundige.
Groot was mijn teleurstelling dat niet de patiënt maar de klacht, het ziektebeeld centraal stond. Symptoombestrijding en gebrek aan tijd was niet mijn idee van zorg gerelateerd werken.
Mijn teleurstelling was zo groot dat ik de opleiding – én daarmee de zorg – de rug toekeerde.
Jaren gingen voorbij en ik werkte niet meer zorg gerelateerd.

Via mijn kinderen kwam ik in aanraking met kinesiologie en toen was ik verkocht. De holistische benadering, het lichaam door middel van de spiertest laten vertellen wat nodig is om de energie weer te laten stromen, waardoor er bij jou weer ruimte ontstaat om te luisteren naar je lichaam. Geweldig!
Dit is de zorg die ik wil bieden; zorg op maat.

Zorg op maat; want ieder mens is uniek

Dit doe ik door jou met je zorgvraag centraal te stellen, de tijd voor je te nemen, naar je te luisteren om te horen waar het bij jou om gaat. Om samen het pad te bewandelen, waar mijn behandelingen het duwtje in jouw rug zijn waarna jij weer energiek je pad kan vervolgen.

Mijn kracht ligt in verbinden; een connectie met jou te maken, je op je gemak te stellen zodat jij je vrij voelt om jezelf te zijn.
En ik ben dankbaar voor de ontmoeting, dat onze paden zich gekruist hebben, en jouw vertrouwen in mij als kinesioloog om jou te mogen begeleiden, te ondersteunen in het laten stromen van jouw energie, waardoor er ruimte ontstaat en jij in je kracht komt.
ontstaat.

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan kun je me bellen, mailen of een whatsapp sturen, of via het contactformulier je vraag stellen. Ik reageer binnen een werkdag op je bericht.

Contactgegevens

Yvonne Exterkate
Begoniastraat 21
7555 BX Hengelo

T: 0624694667
E: yvonne@kinesiovon.nl

 

 

Begoniastraat 21
7555 BX Hengelo