Tarieven

Eerste consult inclusief intake 60-90 min. € 90,00
Vervolg consult per uur € 80,00
Oriënterend gesprek (optioneel) 20 min. gratis

Betaling contant, via betaalverzoek of ter plekke overmaken via smartphone/tablet. Na het consult ontvang je de factuur digitaal.

KVK 73866113C

BTW Id. nr. NL001945235 B03V

Volwaardig lid VBAG
(Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

RBCZ
(Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

 

VERGOEDINGEN

Consulten Kinesiologie kunnen mogelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van je aanvullende verzekering of alternatieve geneeswijze wordt vergoed. Daarvoor verwijs ik je naar de voorwaarden van je zorgverzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar hoe je verzekerd bent, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Check hiervoor de zorgwijzer.

AANTAL BEHANDELINGEN

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten, de snelheid waarmee men reageert op de behandelingen en de ingezette correctietechnieken.
Acute problemen kunnen al na 2 of 3 behandelingen verholpen zijn, voor klachten van chronische aard kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
Tijdens het eerste consult wordt een inschatting gemaakt van het aantal behandelingen die nodig zijn om tot vermindering van de klachten dan wel het verhelpen van de klachten te komen. Natuurlijk bepaal je zelf altijd hoeveel behandelingen je wilt ontvangen. Sommige mensen stoppen zodra hun klachten zijn verminderd of verholpen, anderen willen nog verder gaan met hun persoonlijke ontwikkeling en/of spirituele bewustwording. De behandeling gebeurt volgens de Ethische Code: www.ki-net.nl

Vanaf 1-1-2017 dienen alle therapeuten in de complementaire zorg aan te tonen dat zij beschikken over Psychosociale en Medische Basiskennis volgens de PLATO eindtermen (HBO eindtermen die het Platform Opleiding Onderwijs en Organisatie van de Universiteit van Leiden heeft samengesteld in opdracht van 5 Zorgverzekeraars). Ik heb deze PsMBK opleiding afgerond aan de Nederlandse School voor Kinesiologie. Deze opleiding voldoet aan die PLATO eindtermen en is geaccrediteerd door CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) als Registeropleiding.
Op alle behandelingen zijn de algemene voorwaarden van Kinesiovon, Praktijk voor Kinesiologie van toepassing. De algemene voorwaarden bevatten informatie over de Kwaliteitsstandaard en de Klachtenprocedure. Via mijn beroepsorganisatie kunnen klachten, mochten deze niet naar tevredenheid zijn opgelost hier worden gemeld.

                                                             
Bij lichamelijke en psychische klachten dient u eerst uw (huis)arts en/of specialist te raadplegen. Dit aanbod is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Een verwijsbrief van de (huis)arts is niet noodzakelijk.

 

 

Contactgegevens:

Yvonne Exterkate
Begoniastraat 21
7555 BX Hengelo
T: 0624694667
E: yvonne@kinesiovon.nl

Je kan bij mij voor de deur, op de oprit parkeren.
Zowel het NS station Hengelo Centraal als Hengelo Gezondheidspark bevindt zich op 10 minuten lopen van mijn praktijk.

 

Begoniastraat 21
7555 BX  Hengelo